all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Detské žuvacie tablety a2z a IQ Mega Omega-3 mastné kyseliny

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      dōTERRA a2z žuvacie tablety majú patentované zloženie a boli vyvinuté pre deti ale aj pre dospelých, ktorí majú ťažkosti s prehĺtaním kapsúl.
      Vďaka obsahu zmesi B vitamínov, ako aj vitamínov A, C, E a rastlinných výťažkov, dōTERRA a2z žuvacie tabletky efektívne podporujú zdravie, ak ich užívate denne.*
       
      dōTERRA a2z žuvacie tabletky boli vyvinuté na používanie spolu s dōTERRA IQ Mega™ s pomarančovou príchuťou. Tento komplexný doplnok výživy obsahuje omega-3 z rybieho oleja a podporuje zdravú imunitu, kognitívne schopnosti, ako aj antioxidačnú ochranu.*
       
      HLAVNÉ ÚČINKY
      • Bezpečné pre deti vo veku 4 a viac rokov, ako aj pre dospelých, ktorí preferujú žuvacie tablety viac než kapsuly
      • Kognitívna zmes: cholín, fosfatidylserín, inositol
      • Úžasná príchuť vodného melónu
      • Neobsahuje vysokofruktózový kukuričný sirup, umelé farbivá, sladidlá či príchute
      • Vyvážená zmes základných vitamínov vrátane antioxidačných vitamínov A, C a E, a komplexu B vitamínov pre bunkovú energiu*
      • Obsahuje zmes biodostupných minerálov vrátane vápnika, horčíka, zinku, medi a mangánu
       
      Dávkovanie 
      Deti vo veku 4 a viac rokov: užite 2 tablety denne s jedlom. Dospelí môžu užiť až 3 tablety denne.
      Odporúčaná dávka sa nesmie presahovať!
      V prípade nejasností alebo závažných zdravotných problémov konzultujte s lekárom pred užívaním vitamínov! 
       
      +
       
      doTERRA IQ Mega sú omega-3 mastné kyseliny -  rybí olej pre deti. Čerstvá príchuť esenciálneho oleja doTERRA Wild Orange CPTG (divoký pomaranč) zmierňuje rybiu chuť IQ Mega produktu. Prírodne ochutený rybí olej IQ Mega sa ľahšie podáva dieťaťu.
      Doplnok stravy omega-3 poskytuje 1 300 mg koncentrovaných omega-3 mastných kyselín na porciu. IQ Mega obsahuje základné živiny DHA a EPA na podporu zdravých mozgových, kardiovaskulárnych, imunitných a kĺbových funkcií.
      IQ Mega je formulovaný tak, aby ho denne používali deti a dospelí s tabletami doTERRA a2z Chewable pre lepšiu podporu zdravia. 
       
      Omega-3 mastné kyseliny a DHA je nevyhnutná na podporu komunikácie nervových buniek v celom mozgu, očiach a nervovom systéme.
      Ako determinant rastu a výkonu mozgu DHA podporuje normálnu pamäť, koncentráciu, kontrolu pozornosti, bdelosť a pozitívnu náladu.
      Neustále dodávanie DHA tiež podporuje zrak. Mnohé úlohy DHA z neho robia jednu z najdôležitejších molekúl mozgu.
       
      Hladinami toxínov a ťažkých kovov prítomných v mnohých svetových oceánoch je každodenná konzumácia rýb ako zdroj omega-3 mastných kyselín pre niektorých spotrebiteľov neprijateľná.
      Ako riešenie poskytuje jedna denná porcia IQ Mega® 1 300 mg čistých mikrofiltrovaných morských lipidov s 900 mg DHA a 400 mg esenciálnych mastných kyselín EPA omega-3 testovaných pre bezpečnosť.
       
      Dávkovanie
      Podávajte 1 čajovú lyžičku denne dieťaťu vo veku od 4 rokov. Skladujte mimo dosahu detí na tmavom, chladnom mieste. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 100 dní. Dôsledkom uchovávania na chladnom mieste sa môže vzhľad a konzistencia mierne zmeniť, čo však nevplýva na kvalitu produktu.
      Fľašu udržiavajte dôkladne uzatvorenú, aby sa zachovala čerstvosť.
       
      Upozornenie
      Uchovávajte mimo dosahu detí. Tehotné alebo dojčiace ženy a osoby so známymi zdravotnými problémami by sa mali pred použitím poradiť s lekárom. Nepoužívajte, ak je ochranné tesnenie porušené, chýba, alebo je produkt poškodený. Neobsahuje lepok, mlieko, pšenicu, sóju ani orechy. Po otvorení uchovávajte IQ Mega v chladničke. 

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • PB Assist Junior - detské probiotiká
        Momentálne nedostupné
        45.30 € s DPH

      • TerraZyme® - komplex tráviacich enzýmov
        Posielame do 3 až 5 dní
        56.00 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie