all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Celoživotná vitalita - Lifelong Vitality Pack®

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      Vitamíny v balíčku celoživotná vitalita  - Lifelong Vitality Pack®

       

      dōTERRA Lifelong Vitality Pack je jedným z najobľúbenejších výrobkov dōTERRA a je plný základných živín, látok napomáhajúcich metabolizmu a silných antioxidantov, ktoré poskytujú energiu, zdravie a celoživotnú vitalitu. Program dōTERRA Lifelong Vitality je prvým výhodným a cenovo dostupným krokom na ceste k životu plnému vitality a zdravia. Naše celoživotné zdravie a vitalita závisia od mnohých faktorov, vrátane stravy, fyzickej aktivity, manažmentu hmotnosti, odpočinku, zvládania stresu, vystavenia toxínom a dedičnej genetickej predispozície na choroby alebo zdravie. Zatiaľ čo niektoré z týchto premenných sú mimo našej úplnej kontroly, prelomový vedecký výskum odhaľuje mnohé spôsoby, ktorými môžeme ovplyvniť – a dokonca aj kontrolovať – významné faktory starnutia a zdravia. Dlhý život plný vitality a zdravého starnutia začína tým, že vašim bunkám poskytnete základné živiny a metabolické faktory, ktoré im pomáhajú optimálne fungovať.

      HLAVNÉ VÝHODY:
       • Celkové zdravie a vitalita • Antioxidant a ochrana DNA • Zlepšenie metabolizmu • Zdravé kosti • Fungovanie imunity • Zvládanie stresu • Kardiovaskulárne zdravie • Zdravé vlasy, pokožka a nechty • Nervová sústava, mozog, oči • Fungovanie pečene a zdravé trávenie • Zdravé pľúca a dýchací systém • Nedráždi žalúdok • Neobsahuje GMO, lepok, mlieko.

       

      Alpha CRS+® KOMPLEX BUNKOVEJ VITALITY

      doTERRA Alpha CRS+® Komplex bunkovej vitality je vlastnou zmesou doTerra, ktorá spája účinné hladiny rastlinných extraktov, ktoré podporujú zdravé množenie a životnosť buniek  s dôležitými metabolickými faktormi bunkovej energie, aby vám pomohli žiť mladšie, dlhšie.
      Alpha CRS+ Komplex bunkovej vitality - poskytuje antioxidačnú ochranu bunkovej DNA a ďalších kritických bunkových štruktúr. 

      Alpha CRS+® vyvinutá na každodenné úžívanie s xEO Mega a Microkomplexom VMz® ako základom výživových doplnkov pre celoživotnú vitalitu a zdravie.

      PRIMÁRNE ÚČINKY

      • Podporuje zdravé rozmnožovanie a životnosť buniek  tým, že redukuje oxidačný stres na DNA a iné významné bunkové štruktúry.
      • Podporuje zdravú odpoveď na oxidačný stres.
      • Podporuje a pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom. 
      • Podporuje bunkovú energiu tým, že podporuje zdravé mitochondrie a dodávaním metabolických faktorov na produkciu energie
      • Pomáha podporovať zdravú bunkovú funkciu a metabolizmus
      • Podporuje mentálnu jasnosť a zdravú funkciu mozgu

       

      Alpha CRS + obsahuje vlastnú antioxidantovú bunkovú zmes dlhodobej starostlivosti doTERRA, ktorá zahŕňa silné dávky silných polyfenolov vrátane baikalínu z koreňa scutellaria, resveratrol z polygonum cuspidatum, extrakt z ovocia z granátových jabĺk, proantokyanidíny z hroznových semien, kurkumín z koreňa kurkuma a silymarín z bodliaka, podporujú zdravú funkciu buniek. 
      Ďalšie zložky obsiahnuté v systéme Alpha CRS + podporujú rôzne telové systémy a pracujú prostredníctvom špecifických kanálov na podporu celkovej pohody. Štandardizovaný extrakt z Boswellia serrata - kyselina boswellová podporuje zdravú zápalovú odozvu v bunkách. Extrakt Gingko biloba je zahrnutý na podporu duševnej jasnosti a funkcie. 
      Alpha CRS + prirodzene podporuje bunkovú energiu lebo zahŕňajú zložky, ktoré posilňujú energiu: kyselina alfa-lipoová, Acetyl L- carnitin, Koenzym Q10, Kvercetín.

      Alpha CRS + naozaj patrí medzi najkomplexnejším antioxidačným doplnkom na trhu.

      Antioxidačné činidlá sú jedným z najobľúbenejších doplnkov výživy, ale Alpha CRS + Cellular Vitality Complex ponúka vlastnú kombináciu prírodných rastlinných výťažkov, ktoré z neho robia jedinečné.

      NÁVOD NA POUŽITIE:
       Užívajte s jedlom po štyri kapsule z každého z nasledujúcich produktov: xEO Mega, Microplex VMz a Alpha CRS+.

       

      BALENIE: 120 vegetariánskych kapsúl

       

      xEO Mega ESSENTIAL OIL OMEGA COMPLEX

      doTERRA’s xEO Mega Esenciálny olej Omega complex je jedinečnou zmesou  CPTG Certifikovaných čistých esenciálnych olejov terapeutickej triedy® a zmes morských a suchozemských omega mastných kyselín.
      Omega mastné kyseliny pomáhajú podporovať zdravie kĺbov, mozgu a kardiovaskulárne zdravie, podporujú zdravú imunitnú funkciu, a preukázali sa, že pomáhajú sprostredkovávať zdravú zápalovú odpoveď v bunkách.
      Jediná denná dávka xEO Mega poskytuje 900 miligramov morských lipidov (300 mg EPA, 300 mg DHA a 70 mg iných omega 3 ) a zmes 250 mg rastlinných mastných kyselín.
      xEO Mega tiež zahŕňa 800 IU  prirodzeného vitamínu D, 60 IU  prírodného vitamínu E, a 1 mg čistého astaxantínu, a silný antioxidant, karotenoid získaného z mikroalgae. Biodostupnosť receptu xEO Mega je podporená prostredníctvom systému asimilácie nanosomálnych lipidov a sú uzavreté do zeleninových kapsulí bez obsahu SLS.

      xEO Mega  je ešte doplnená a obsahuje esenciálne oleje z klinčeka, kadidla, tymiánu, rasce, divokého pomaranča, mäty piepornej, zázvora, rasce lúčnej a rumančeka kamilkového doTERRA CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.
       

      PRIMÁRNE VÝHODY:
      Podporuje kardiovaskulárne zdravie redukciou oxidačného stresu a sprostredkováva zdravú bunkovú odpoveď na zápal
      Podporuje kĺbovú výživu, a látky podporujú prirodzenú funkciu chrupaviek a kostí
      Poskytuje dôležité modulačné živiny pre zdravú imunitnú funkciu
      Ochraňuje proti oxidácii lipidov a podporuje zdravé fungovanie mozgu
      Podporuje zdravú pokožku
      Poskytuje širokú škálu omega-3 mastných kyselín vrátane EPA, DHA, ALA a SDA z morských a rastlinných zdrojov

      xEO Mega prináša rovný pomer DHA a EPA z udržateľných zdrojov koncentrátov z rybieho a kalamárieho oleja a tiež olej z rastliny druhu Echium, ktorý obsahuje SDA a GLA mastné kyseliny.
      Úplné spektrum karotenoidov a vitamín E pre antioxidačnú ochranu a tiež vitamín D
      Rybí olej je bežný názov používaný pre dve druhy omega-3 mastných kyselín: kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA). Tieto omega-3 mastné kyseliny sa obvykle nachádzajú v rybách, živočíšnych produktoch a fytoplanktóne.

      NÁVOD NA POUŽITIE:
      Užívajte s jedlom po štyri kapsule z každého z nasledujúcich produktov: xEO Mega, Microplex VMz a Alpha CRS+.

       

      BALENIE: 120 kapsúl

       

       Microplex VMz®  potravinový komplex

      Je 100% prírodný bez akejkoľvek syntetiky a v sebe spája jedinečnú technológiu pre vstrebávanie a využitie živín.
      DoTerra dostáva vitamíny na vyššiu úroveň, tým, že ich poskytuje spolu s ďalšími dôležitými živinami (nevyhnutnými pre lepšie vstrebávanie) ako sú bioflavonoidy s využitím glykoproteínovej matrice.

      Vývojári, naturopati a tí, ktorí robia v zdravotnom priemysle vedia, že naše telo nevstrebáva vitamíny, ak nemáme potrebné ko-nutrienty a minerály. Bez nich vitamíny iba prejdú telom bez toho, aby sa vstrebali, alebo telo použije svoje vlastné minerály na to, aby mohlo použiť vitamíny.
      Naše telá sú stavané tak, aby si brali živiny z rastlín a nie z liekov. Ovocie a zelenina majú všetko potrebné pre naše zdravie. Avšak priemerný Európan nezje dosť ovocia a zeleniny a ak áno, ovocie a zelenina už nemá taký obsah živín vzhľadom na vyčerpanú pôdu, alebo spôsob zberu daných rastlín.
      Doterra tak posiela surový rastlinný materiál na spracovávanie a fermentovanie kvasnicami, prostredníctvom niečoho, čo sa volá glykoproteínová matrica. Tento proces je patentovaný a je US Patent #6864231, 6942856, 7138113

      Kvasnice štiepia a uchovávajú živiny, aby ich telo vedelo stráviť a vstrebať. Telo to rozoznáva ako jedlo a nie ako cudzí materiál, ako napríklad syntetický vitamín C. A ako môžete vidieť na štítku, dosahuje to naše denné požiadavky na vitamíny.
      Vstrebávanie a BIO dostupnosť sú v zdravotnom priemysle veľmi dôležité. Táto technológia glykoproteínovej matrice spolu s Enzýmovým asimilačným systémom robí.


      PRIMÁRNE VÝHODY

      • Poskytuje 22 základných vitamínov a minerálov na podporu normálneho rastu, funkcie a udržiavania buniek *
      • Obsajuje tiež minerály vápnik, horčík, a zinok a 72 organických stopových minerálov pre optimálne zdravie kostí a metabolizmus. 
      • Bojuje s voľnými radikálmi antioxidantmi, obsahuje vitamíny A, C a E *
      • Podporuje zdravý metabolizmus a bunkovú energiu *
      • Podporuje zdravie kostí pomocou vápnika, horčíka, zinku a vitamínu D *
      • Podporuje zdravú imunitnú funkciu *
      • Podporuje zdravé trávenie *
      • Prírodný folát z citrónovej kôry
      • Vyvážená zmes esenciálnych vitamínov vrátane antioxidantov a vitamínov A, C a E; energetický komplex vitamínov B; prezentované v patentovanej glykoproteínovej matrici pre zvýšenú biologickú dostupnosť *
      • Zahŕňa vyváženú zmes chelátovaných minerálov vrátane vápnika, horčíka, zinku, selénu, medi, mangánu a chrómu.
      • Zahŕňa celú potravu botanická zmes kel, púpava, petržlen, kelp, brokolica, kukurica brussels, kapusta a špenát
      • Formulované zmesou proteáz, laktázy, lipázy, amylázy, α-galaktozidázy, diastázy, glukoamylázy a peptidázy z tráviaceho enzýmu
      • Obsahuje celý rad foriem vitamínu E vrátane tokotrienolov
      • Obsahuje doTERRA zmes na upokojenie žaludka z maty, zázvoru a rasce lúčnej, ktorá pomáha

      upokojiť žalúdok

      Microplex VMz  je zakapsulovaný v zeleninových kapsuliach bez použitia sodium lauryl sulfátov, neobsahuje pšenicu ani mliečne produkty a neobsahuje ani žiadne živočíšne produkty.

      BALENIE: 120 kapsúl.

       

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • PB Assist Junior - detské probiotiká
        Momentálne nedostupné
        40.50 € s DPH

      • TerraZyme® - komplex tráviacich enzýmov
        Posielame do 3 až 5 dní
        56.00 € s DPH

      • IQ Mega rybí olej pre deti
        Posielame do 3 až 5 dní
        54.30 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie