all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • xEO Mega OMEGA COMPLEX

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      xEO Mega ESSENTIAL OIL OMEGA COMPLEX
       

      doTERRA’s xEO Mega Esenciálny olej Omega complex je jedinečnou zmesou  CPTG Certifikovaných čistých esenciálnych olejov terapeutickej triedy® a zmes morských a suchozemských omega mastných kyselín.
      Omega mastné kyseliny pomáhajú podporovať zdravie kĺbov, mozgu a kardiovaskulárne zdravie, podporujú zdravú imunitnú funkciu, a preukázali sa, že pomáhajú sprostredkovávať zdravú zápalovú odpoveď v bunkách.
      Jediná denná dávka xEO Mega poskytuje 900 miligramov morských lipidov (300 mg EPA, 300 mg DHA a 70 mg iných omega 3 ) a zmes 250 mg rastlinných mastných kyselín.
      xEO Mega tiež zahŕňa 800 IU  prirodzeného vitamínu D, 60 IU  prírodného vitamínu E, a 1 mg čistého astaxantínu, a silný antioxidant, karotenoid získaného z mikroalgae. Biodostupnosť receptu xEO Mega je podporená prostredníctvom systému asimilácie nanosomálnych lipidov a sú uzavreté do zeleninových kapsulí bez obsahu SLS.

      xEO Mega  je ešte doplnená a obsahuje esenciálne oleje z klinčeka, kadidla, tymiánu, rasce, divokého pomaranča, mäty piepornej, zázvora, rasce lúčnej a rumančeka kamilkového doTERRA CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.
       

      PRIMÁRNE VÝHODY:
      Podporuje kardiovaskulárne zdravie redukciou oxidačného stresu a sprostredkováva zdravú bunkovú odpoveď na zápal
      Podporuje kĺbovú výživu, a látky podporujú prirodzenú funkciu chrupaviek a kostí
      Poskytuje dôležité modulačné živiny pre zdravú imunitnú funkciu
      Ochraňuje proti oxidácii lipidov a podporuje zdravé fungovanie mozgu
      Podporuje zdravú pokožku
      Poskytuje širokú škálu omega-3 mastných kyselín vrátane EPA, DHA, ALA a SDA z morských a rastlinných zdrojov

      xEO Mega prináša rovný pomer DHA a EPA z udržateľných zdrojov koncentrátov z rybieho a kalamárieho oleja a tiež olej z rastliny druhu Echium, ktorý obsahuje SDA a GLA mastné kyseliny.
      Úplné spektrum karotenoidov a vitamín E pre antioxidačnú ochranu a tiež vitamín D
      Rybí olej je bežný názov používaný pre dve druhy omega-3 mastných kyselín: kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA). Tieto omega-3 mastné kyseliny sa obvykle nachádzajú v rybách, živočíšnych produktoch a fytoplanktóne.

      NÁVOD NA POUŽITIE:
      Užívajte s jedlom po štyri kapsule z každého z nasledujúcich produktov: xEO Mega, Microplex VMz a Alpha CRS+.

       

      BALENIE: 120 kapsúl

       

       

      dōTERRA produkty za veľkoobchodné ceny - 25%,  môžete nakúpiť ak si zriadite vlastný účet.  Viac informácii TU!

      Upozornenie:
      * Esenciálne oleje doTERRA nie sú žiaden zázračný liek. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.
      Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami.
      Celý obsah tejto webovej stránky vychádza jednak z názorov a výskumnej práci spoločnosti DoTerra a ďalších rôznych výskumov a publikácii nemocníc, výskumných ústavov a pod., pokiaľ nie je uvedené inak. Jednotlivé články sú založené na názoroch príslušného autora, ktorý si ponecháva autorské práva ako označené. Informácie na tejto webovej stránke nemajú nahradiť individuálny vzťah s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom a nie sú určené ako lekárske rady. Sú určené na zdieľanie poznatkov a informácií z výskumu a skúseností spoločnosti DoTerra. Odporúčame vám, aby ste si vybrali svoje vlastné rozhodnutia v oblasti zdravotnej starostlivosti na základe vášho uváženia a v spolupráci s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom. Ak ste tehotná, dojčíte, užívate lieky alebo máte zlý zdravotný stav, pred použitím výrobkov založených na tomto obsahu sa obráťte na svojho lekára.

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • PB Assist Junior - detské probiotiká
        Momentálne nedostupné
        45.30 € s DPH

      • TerraZyme® - komplex tráviacich enzýmov
        Posielame do 3 až 5 dní
        56.00 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie