all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • DDR Prime® Softgels

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      DDR Prime® Softgels - komplex na bunkovú ochranu

      DDR Prime Softgels sa ľahko prehĺtajú a poskytujú jednoduchý a pohodlný spôsob konzumácie zmesi esenciálnych olejov DDR Prime, kedykoľvek a kdekoľvek.
      DDR Prime obsahuje čisté esenciálne oleje ako  kadidlo, divoký pomaranč, citrónová tráva, tymián, saturejka, klinček a niaouli ktoré v klinických štúdiách preukázali podporu bunkového zdravia a vitality.*

      Pre zachovanie života človeka je však nevyhnutná prítomnosť procesu, ktorý zabezpečuje odstraňovanie nadbytočných, nepotrebných, alebo potenciálne nebezpečných buniek z jeho organizmu. Tento veľmi dôležitý proces sa niekedy označuje ako bunková samovražda, pretože bunka sa v tomto prípade na svojej smrti sama aktívne zúčastňuje. Odborne sa však nazýva programovaná bunková smrť, alebo tiež apoptóza.
      Bunky majú obmedzenú životnosť na vykonávanie svojich mnohých jedinečných a špecializovaných funkcií v organizme. Normálny a prirodzený mechanizmus na zachovávanie optimálnej bunkovej funkcie je proces bunkovej obnovy nazývanej apoptóza v ktorej sa staršie bunky eliminujú prostredníctvom procesu samoregulovanej deštrukcie, a tvoria sa nové bunky, ktoré nahrádzajú staré bunky. Prostredníctvom tohto procesu ľudské telo nahradí približný ekvivalent svojej hmotnosti v nových bunkách každý rok! Ak je oslabená bunková apoptóza a obnova, môžu nastať sub-optimálne zdravotné stavy. Možnosť zostať mladý a vychutnávať si dlhý život vitality začína zdravou bunkovou funkciou. DDR Prime Komplex esenciálnych olejov na bunkovú obnovu je vyrobený z Esenciálnych olejov certifikovanej čistej terapeutickej triedy®

       

      Kľúčové zložky a výhody

      • Kadidlo: podporuje zdravú reakciu na voľné radikály *
      • Wild Orange: podporuje zdravú bunkovú odpoveď *
      • Litsea: môže pomôcť podporiť zdravú kognitívnu funkciu *
      • Tymián: širokospektrálna aktivita pri podpore imunity a bunkového zdravia *
      • Klinčeka:  Výkonné antioxidačné vlastnosti *
      • Summer Savory: Podporuje zdravú reakciu na oxidačný stres *
      • Niaouli: podporuje bunkovú imunitu *
      • Lemongrass:  Chráni pred ohrozeniami životného prostredia *

      Ostatné ingrediencie

      Extra panenský olivový olej, potravinový škrob bez GMO, karagén, glycerín, maltitol, čistená voda.

      Tablety: Užívajte 2 tablety denne s jedlom (môže sa užívať jeden každý, ráno a večer).
       

      BALENIE:
      Gélové kapsule 60 ks

       

      dōTERRA produkty za veľkoobchodné ceny - 25%,  môžete nakúpiť ak si zriadite vlastný účet.  Viac informácii TU!

      Upozornenie:
      * Esenciálne oleje doTERRA nie sú žiaden zázračný liek. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.
      Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami.
      Celý obsah tejto webovej stránky vychádza jednak z názorov a výskumnej práci spoločnosti DoTerra a ďalších rôznych výskumov a publikácii nemocníc, výskumných ústavov a pod., pokiaľ nie je uvedené inak. Jednotlivé články sú založené na názoroch príslušného autora, ktorý si ponecháva autorské práva ako označené. Informácie na tejto webovej stránke nemajú nahradiť individuálny vzťah s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom a nie sú určené ako lekárske rady. Sú určené na zdieľanie poznatkov a informácií z výskumu a skúseností spoločnosti DoTerra. Odporúčame vám, aby ste si vybrali svoje vlastné rozhodnutia v oblasti zdravotnej starostlivosti na základe vášho uváženia a v spolupráci s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom. Ak ste tehotná, dojčíte, užívate lieky alebo máte zlý zdravotný stav, pred použitím výrobkov založených na tomto obsahu sa obráťte na svojho lekára.
       

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • PB Assist Junior - detské probiotiká
        Momentálne nedostupné
        40.50 € s DPH

      • TerraZyme® - komplex tráviacich enzýmov
        Posielame do 3 až 5 dní
        56.00 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie