all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Mäta (Peppermint) 15 ml

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      Peppermint - Mäta Pieporná 
       

      Mätový esenciálny olej je vyrábaný parnou destiláciou listov, stoniek, kvetov a púčikov mäty piepornej. Mäta bola používaná už Egypťanmi a Rimanmi celé veky.
      Peppermintový olej môže maž  analgetické, antibakteriálne, protiplesňové, protizápalové a protikŕčové vlastnosti. Je to jeden z najstarších a najviac používaných olejov už od starých čias používaných na zlepšenie trávenia.  Tento olej môže veľmi účinne pomáhať pri všetkých dýchacích problémoch, bolesti hlavy, únavu, pri svrbení pokožky, bolesti zubov aj proti kŕčovým žilám.

      Môže mať nasledovné účinky na ľudské telo:

      • Môže uľaviť pri bolestiach hlavy ( odporúča sa naniesť na spánky, čelo, vzadu na šiju )
      • Môže upokojiť podráždený žalúdok (ako potravinový doplnok v kapsuliach alebo natrite na žalúdok)
      • Pomáha zvýšiť energiu ( difúzujte a inhalujte )
      • Chladí ( rozprášte na telo, alebo aplikujte na čelo)
      • Môže zmierniť teplotu tela, môže sa použiť pri horúčke.
      • Môžete ho používať s citrónom ako prírodnú osviežujúcu ústnu vodu
      • Respiračné ochorenia, astma

       Mätový esenciálny olej môžeme používať na zlepšenie mentálnej pozornosti, uvoľnenie stresu a napätia, v boji proti artritíde alebo pri horúčkových stavoch, povzbudzuje sebadôveru a posilňuje pamäť.
       

      Možnosti používania:

      Mätový EO si môžeme kvapnúť pod jazyk pred jedlom, aby nám chutilo a dobre trávilo. Kvapnúť ho do dlaní a inhalovať, pre prečistenie dýchacích ciest, pri nádche či upchatých nosových dutín. 
      Psychologicky  peppermintový olej schladzuje emócie a rozptyľuje hnev, hystériu a nervozitu.
      Ďalšie možné pozitívne vlastnosti: energizuje a uľavuje od mentálnej únavy, zvyšuje radosť, povzbudzuje sebadôveru a posilňuje pamäť. Zlepšuje vzhľad a inšpiruje k  novým myšlienkam a nápadom.

      POZOR: nevhodné pre deti mladšie ako 5 rokov!

      Emocionálne účinkyMäta môže prinášať radosť a ľahkosť srdcu i duši. Osviežuje telo, myseľ, ducha a pripomína ľuďom, že život môže byť šťastný a netreba sa ničoho báť. Silu mäty pociťujeme najviac v v časoch, kedy sa vzdávame, „prehrávame“, sme v depresií. Keď strácame nádej, mäta nám pomôže znovu objaviť radosť z toho, že sme nažive….

       

       

      Balenie: 15 ml

       

       

      dōTERRA produkty za veľkoobchodné ceny - 25%,  môžete nakúpiť ak si zriadite vlastný účet.  Viac informácii TU!

      Upozornenie:
      * Esenciálne oleje doTERRA nie sú žiaden zázračný liek. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.
      Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami.

      Celý obsah tejto webovej stránky vychádza jednak z názorov a výskumnej práci spoločnosti DoTerra a ďalších rôznych výskumov a publikácii nemocníc, výskumných ústavov a pod., pokiaľ nie je uvedené inak. Jednotlivé články sú založené na názoroch príslušného autora, ktorý si ponecháva autorské práva ako označené. Informácie na tejto webovej stránke nemajú nahradiť individuálny vzťah s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom a nie sú určené ako lekárske rady. Sú určené na zdieľanie poznatkov a informácií z výskumu a skúseností spoločnosti DoTerra. Odporúčame vám, aby ste si vybrali svoje vlastné rozhodnutia v oblasti zdravotnej starostlivosti na základe vášho uváženia a v spolupráci s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom. Ak ste tehotná, dojčíte, užívate lieky alebo máte zlý zdravotný stav, pred použitím výrobkov založených na tomto obsahu sa obráťte na svojho lekára.
       

       

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • Kopaiva - Copaiba 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        60.60 € s DPH

      • Lemon - Citrón 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        21.60 € s DPH

      • Kadidlo (Frankincense) 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        122.60 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie