all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Kadidlo (Frankincense) 15 ml

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      FRANKINCENSE  - Kadidlo (BOSWELLIA FREREANA)

       

      Je známy ako Kráľ olejov - možno najvzácnejší zo starodávnych olejov, kadidlo je veľmi vyhľadávané modernými užívateľmi kvôli svojmu širokému využitiu, vrátane relaxácie, podpory imunity a pozdvihnutia nálady. 

      KADIDLOVNÍK tiež známy ako olibanum, je malý kríkovitý strom s bielymi kvetmi. Zárezy v kôre produkujú mliečnobielu živicu, ktorá tuhne do oranžovo hnedých „sĺz“ a z týchto „sĺz“ sa parou zo stuhnutej živice destiluje esenciálny olej.
      Tradičné použitie kadidla bolo odháňanie zlých duchov (egypťania, gréci, rimania, francúzi, ázijský folklór a rituály), a my pod týmito zlými duchmi v dnes dobe myslíme obsesie, obavy a úzkosť, ktoré sa môžu prejaviť ako fyzická choroba alebo psychické choroby, sa zlučujú s terajšími benefitmi aplikovania kadidla na všetky tieto záležitosti.

      Kľúčové vlastnosti kadidlového oleja:  stimulant imunity, antidepresívum, relaxuje svaly, depresia,infekcie dýchacích ciest. 
      Je skvelý na používanie počas sezóny nádchy a prechladnutia,  ale nie iba vtedy. Váš imunitný systém je v dnešnom svete neustále podrobovaný skúškam, a posilňovanie imunitného systému je skvelý nápad kedykoľvek. Chemické zložky v kadidlovom oleji podporujú zdravú produkciu bielych krviniek. 

      Podľa Dr. Hsueh-Kung Lina, profesora na Katedre urológie pri Univerzite v Oklahome, má kadidlový olej niekoľko úžasných vlastností:
      1. Spúšťa v rakovinových bunkách apoptózu. Ukázali to pokusy na bunkách rakoviny prsníka, ktoré takto zneškodnil, pričom zdravé bunky nechal nedotknuté.
      2. Znižuje chybné signály vysielané bunkami.
      3. Reguluje bunkové cykly, ktoré spúšťajú rozvoj rakoviny.

       

       

      Najdôležitejšie vlastnosti a možné účinky:

      • Môže mať veľmi silné protizápalové účinky
      • Môže mať silné analgetické účinky – bolesti šliach, väzív, svalov
      • Môže zmierňiť príznaky chrípky a prechladnutia
      • Môže mať silné relaxačné účinky, napomáha upokojenie, meditácii
      • Môže uvoľniť príznaky stresu a úzkosti
      • Môže mať pozitívny vplyv na zmiernenie depresie
      • Môže sa použiť na spomalenie starnutia pokožky a vytvárania vrások – 6 kvapiek do 30 ml kokosového oleja
      • Môže pomáhať k obnoveniu hormonálnej rovnováhy
      • Môže pomáhať ako silný stimulant imunity – 1 kvapka na chodidlo
      • Môže pomáhať regenerovať pokožku – akné, ekzémy, rany, jazvy
      • Môže mať pomáhať uvoľňovať kŕče 

       

      Jedným z darov kadidla je jeho chémia – sesquiterpény—dokážu preniknúť do hematoencefalickej bariéry a zabezpečiť okysličovanie buniek pre optimálnu komunikáciu na bunkovej úrovni. V štúdii, ktorá už podnietila ďalší následný výskum, sa sesquiterpény ukázali, že zvyšujú počet určitých receptorov v mozgu a v súčasnosti sú považované za možné riešenie Alzheimerovej choroby, Parkinsonovej choroby a schizofrénie.* (výskum o kadidle, santálovom dreve, valeriáne, myrhe, vetiveri) Pokožka ošetrovaná sesquiterpénmi umožňuje polárnym zložkám ako je voda efektívnejšie preniknúť do hlbších vrstiev.

       

      Emocionálne účinky - Kadidlo (Frankincense) - (olej pravdy)

      Kadidlo môže mať hlboké psychologické a duchovné účinky, už dávno uznávané v náboženských a duchovných tradíciách po celom svete. Jeho centrujúci účinok umožňuje jasnejšie sústredenie a je ideálnou pomôckou na meditáciu, rozjímanie a modlitbu, zanechanie mentálnej nesústredenosti a upokojenie mysle. Zabezpečuje stav mysle sústredenej na jednu vec, dovoľuje duchu aby mal rozlet. Je nápomocný v tom, aby pomohol nechať minulosť v minulosti, a a vytvoril prostredie, v ktorom súdli optimizmus a očakávanie slobody sústrediť sa na súčasné úspechy, ktoré umožňujú mier a sebaprijatie.

      Podporuje vytváranie zdravého puta s otcom.

       

       

       

      Balenie: 15 ml

       

       

      dōTERRA produkty za veľkoobchodné ceny - 25%,  môžete nakúpiť ak si zriadite vlastný účet.  Viac informácii TU!

      Upozornenie:
      * Esenciálne oleje doTERRA nie sú žiaden zázračný liek. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.
      Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami.

      Celý obsah tejto webovej stránky vychádza jednak z názorov a výskumnej práci spoločnosti DoTerra a ďalších rôznych výskumov a publikácii nemocníc, výskumných ústavov a pod., pokiaľ nie je uvedené inak. Jednotlivé články sú založené na názoroch príslušného autora, ktorý si ponecháva autorské práva ako označené. Informácie na tejto webovej stránke nemajú nahradiť individuálny vzťah s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom a nie sú určené ako lekárske rady. Sú určené na zdieľanie poznatkov a informácií z výskumu a skúseností spoločnosti DoTerra. Odporúčame vám, aby ste si vybrali svoje vlastné rozhodnutia v oblasti zdravotnej starostlivosti na základe vášho uváženia a v spolupráci s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom. Ak ste tehotná, dojčíte, užívate lieky alebo máte zlý zdravotný stav, pred použitím výrobkov založených na tomto obsahu sa obráťte na svojho lekára.
       

       

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • Kopaiva - Copaiba 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        60.60 € s DPH

      • Lemon - Citrón 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        21.60 € s DPH

      • Lime (Limetka) 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        26.00 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie