all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Lime (Limetka) 15 ml

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      Lime (Limetka) Citrus aurantifolia - 15 ml
       

      Limetka má podobné účinky ako citrón, no je ešte zdravšia a chutnejšia a obsahuje dvakrát toľko voňavej šťavy. Množstvo minerálnych látok z nej robí doslova dietetický zázrak.
      Esenciálny olej dōTERRA z limekty sa lisuje za studena z kôry čerstvých limiet. Má osviežujúce a energizujúce vlastnosti, čo sa týka vône i chuti. Limety sa často používajú v hlavných jedlách a nápojoch vďaka svojej sviežej, citrusovej chuti. Vďaka vysokému obsahu limonénu má limeta čistiace účinky na vnútro organizmu* a môže sa difúzovať na prečistenie vzduchu. Je tiež efektívnym a prírodným prostriedkom na čistenie povrchov. Limekta je známa svojou schopnosťou pozdvihovať, uvádzať do rovnováhy a energizovať. Často sa používa do čistiacich gélov na tvár a sprchových gélov, keďže má čistiace vlastnosti a povznášajúcu vôňu.

      Hlavné chemické látky: limonén, β-pinén, γ-terpinén

      Pozitívne účinky:
      - Antibakteriálne, antiseptické, antivírusové, ozdravujúce a tonizačné vlastnosti
      - Zlepšuje pamäť, Pomáha prekonať vyčerpanie, depresiu, a apatiu
      - Čistí vodu a vzduch
      - Spevňuje pokožku a spojivové tkanivo
      - Ovplyvňuje tráviaci, imunitný a respiračný systém

      MOŽNOSTI POUŽITIA:
      Rozptyľovanie: môžete pridať 3 až 4 kvapky do Vami zvoleného difúzera.
      Vnútorné použitie: môžete pridať 1 kvapku do cca 125 ml tekutiny.
      Vonkajšie použitie: môžete naniesť 1 až 2 kvapky na zvolené miesto. Ak chcete znížiť možnosť precitlivenosti pokožky, zmiešajte ho s dōTERRA frakcionovaným kokosovým olejom.

      Emocionálne účinky:
      Limetka napĺňa dušu chuťou žiť. Vštepuje odvahu a radosť do srdca a pripomína nám, že máme byť vďačný za dar života. Limetka čistí naše srdce od emočných toxínov. Pomáha tiež ľuďom, ktorí nad mieru rozvinuli svoju intelektuálnu kapacitu ale zanedbali rozvoj svojej emocionality. Rozptyľuje apatiu a rezignáciu, vkladá nádej, radosť, odvahu a rozhodnosť  čeliť životným výzvam…

       

      BALENIE: 15 ml

       

      dōTERRA produkty za veľkoobchodné ceny - 25%,  môžete nakúpiť ak si zriadite vlastný účet.  Viac informácii TU!

      Upozornenie:
      * Esenciálne oleje doTERRA nie sú žiaden zázračný liek. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.
      Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami.

      Celý obsah tejto webovej stránky vychádza jednak z názorov a výskumnej práci spoločnosti DoTerra a ďalších rôznych výskumov a publikácii nemocníc, výskumných ústavov a pod., pokiaľ nie je uvedené inak. Jednotlivé články sú založené na názoroch príslušného autora, ktorý si ponecháva autorské práva ako označené. Informácie na tejto webovej stránke nemajú nahradiť individuálny vzťah s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom a nie sú určené ako lekárske rady. Sú určené na zdieľanie poznatkov a informácií z výskumu a skúseností spoločnosti DoTerra. Odporúčame vám, aby ste si vybrali svoje vlastné rozhodnutia v oblasti zdravotnej starostlivosti na základe vášho uváženia a v spolupráci s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom. Ak ste tehotná, dojčíte, užívate lieky alebo máte zlý zdravotný stav, pred použitím výrobkov založených na tomto obsahu sa obráťte na svojho lekára.
       

       

       

       

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • Kopaiva - Copaiba 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        50.00 € s DPH

      • Lemon - Citrón 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        15.20 € s DPH

      • Grapefruit 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        21.60 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie