all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Grapefruit 15 ml

    Dostupnosť:
    Posielame do 3 až 5 dní


    Záruka
    • Popis

      Grapefruit 15 ml

      Prvé záznamy o grapefruite – známom ako „zakázané ovocie“ či jeden zo „siedmych divov Barbadosu“ – pochádzajú z roku 1750 od reverenda Griffitha Hughesa z Walesu. Toto ovocie získalo názov „grapefruit“, keďže rastie v strapcoch ako hrozno (anglicky grape). Grapefruit je známy svojou kyslou, ostrou chuťou, má okrúhle, žlto-oranžové plody rastúce na stálozelenom citrusovníku. Grapefrutový esenciálny olej sa získava z kôry tohto ovocia a má mnoho spôsobov použitia a priaznivých účinkov. Vďaka jeho robustnej aróme ho môžete využiť na ochutenie rôznych jedál, ale taktiež je možné ho použiť pre jeho čistiace a očistné účinky.

      Hlavné chemické látky: d-limonén viac ako 92% (monoterpény 95 %).  

      Možné účinky na naše telo:

      Grapefruit je energizujúci a povzbudivý olej, známy vďaka svojim čistiacim účinkom.
      Grapefruit je osviežujúci olej, ktorý povzbudzuje trávenie, imunitný systém (tým, že prečisťuje lymfatický systém), napomáha pri riešení problémov s pokožkou a je ho možné použiť na stuhnuté svaly, odbúravanie vody a povzbudenie nervového systému.
      Grapefruit má osviežujúcu a povzbudzujúcu vôňu, ktorá má veľmi silné antidepresívne účinky. Často býva veľmi nápomocná v prevencií pred pocitmi pesimizmu a negativity.

      Emocionálne účinky:
      Grapefruit alebo inak “olej rešpektovania vlastného tela”.
      Grapefruit nás učí rešpektovať a prijať vlastné fyzické telo. Pomáha ľuďom, ktorí majú problémy s rešpektovaním, akceptovaním vlastného tela a zle s ním zaobchádzajú, či už formou drastických diét, posudzovaním telesnej hmotnosti a tvaru, zanedbávaním tela ale aj násilím voči nemu. Grapefruit podporuje pozitívny vzťah k vlastnému telu založený na láske, tolerancií a sebaprijatí.

      MOŽNOSTI POUŽITIA:
      Môžete pridať  1-4 kvapky do vody, v závislosti od požadovanej intenzity.
      Rozptýľte esenciálny olej pomocou aróma difuzéra, zbavte sa negatívnych myšlienok a naplňte svoje zmysly energiou.
      Grapefruit je osviežujúci olej, ktorý povzbudzuje trávenie.
      Na zlepšenie nedokonalostí pleti pridajte grapefruit do línie produktov pre starostlivosť o pleť tínedžerov (vyhýbajte sa slnečnému žiareniu).

      BALENIE: 15 ml

       

      dōTERRA produkty za veľkoobchodné ceny - 25%,  môžete nakúpiť ak si zriadite vlastný účet.  Viac informácii TU!

      Upozornenie:
      * Esenciálne oleje doTERRA nie sú žiaden zázračný liek. Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.
      Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami.

      Celý obsah tejto webovej stránky vychádza jednak z názorov a výskumnej práci spoločnosti DoTerra a ďalších rôznych výskumov a publikácii nemocníc, výskumných ústavov a pod., pokiaľ nie je uvedené inak. Jednotlivé články sú založené na názoroch príslušného autora, ktorý si ponecháva autorské práva ako označené. Informácie na tejto webovej stránke nemajú nahradiť individuálny vzťah s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom a nie sú určené ako lekárske rady. Sú určené na zdieľanie poznatkov a informácií z výskumu a skúseností spoločnosti DoTerra. Odporúčame vám, aby ste si vybrali svoje vlastné rozhodnutia v oblasti zdravotnej starostlivosti na základe vášho uváženia a v spolupráci s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom. Ak ste tehotná, dojčíte, užívate lieky alebo máte zlý zdravotný stav, pred použitím výrobkov založených na tomto obsahu sa obráťte na svojho lekára.
       

       

       

       

    • Najpredávanejšie v kategórii

      • Kopaiva - Copaiba 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        60.60 € s DPH

      • Lemon - Citrón 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        21.60 € s DPH

      • Kadidlo (Frankincense) 15 ml
        Posielame do 3 až 5 dní
        122.60 € s DPH






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie