all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Summer Infant Kolíska pre bábätko

    Tento tovar sa už nepredáva. Prezrite si ďalšie produkty z rovnakej kategórie.

    Záruka
    • Popis

      Kolíska pre bábätká od Summer Infant "By your side sleeper" je pre mnohé funkcie a nastaviteľnosť mimoriadne obľúbená. Kolíska sa vďaka svojej konštrukcie môže umiestniť vedľa manželskej posteli.
      Kolíska je polohovateľná, nastavením docielite, že bábätko nebude ležať na úplne rovnej ploche, ale horná časť telíčka bude mierne zvýšená! Dieťatko bude po kŕmení pokojnejšie spať.
      Bočná strany kolísky sú zhotovené z priedušného materiálu s možnosťou nastavenia! Detská kolíska je vybavená upokojujúcou vibráciou, zvukovými a svetelnými prvkami, ktoré napomáhajú spánku.
      Kolíska sa kolíše manuálne teda ručne!

       

      • Kolíska je vhodná pre deti od narodenia do 5 mesiacov

        https://www.youtube.com/watch?v=jkN76QWmxRE


        Spoločnosť Summer Infant bola založená v roku 1984 v USA a ako prvá firma uviedla na trh výrobok Baby Bouncer Seat – sedačku na kŕmenie pre deti. V roku 2001 spoločnosť rozšírila sieť produktov o video monitory a zábrany k postielkam. Roku 2007 nasledovalo zaradenie spoločnosti Summer Infant medzi firmy s najvyšším obratom na kontinente, v roku 2011 následne došlo o rozšírenie produktov o radu Born free.V súčasnosti patrí spoločnosť Summer Infant k lídrom v predaji produktov pre bábätká a deti na celom svete. Produkty získali ocenenia a sú vyrábané a navrhované podľa skúseností predchádzajúcich expertov v zlepšovaní technológií a materiálov produktu pre deti.


       






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie