all mini mini mini
Zákaznícke Centrum
02/3300 6920 / Po.-Pia: 8:00 - 16:00
  • Košík
  • Tehotenský bezpečnostný pás Scamp

    Tento tovar sa už nepredáva. Prezrite si ďalšie produkty z rovnakej kategórie.

    ZárukaHU výrobok
    • Popis

       
       
      Scamp bezpečnostný tehotenský pás bol vyvinutý špeciálne pre tehotné mamičky.  Jeho použitím predídete prípadnému nebezpečenstvu, ktoré  vzniká pri náraze vozidla. Pretože bezpečnostný pás auta  prechádza cez bruško a pri náraze sa napne, vyvíja tlak na plod a môže spôsobiť jeho poškodenie.    
                                                     
      V čom sa líši Scamp tehotenský bezpečnostný pás?  Aký je výsledok Scamp inovácie?
      EŠTE VÄČŠIA BEZPEČNOSŤ             
      Scamp tehotenský bezpečnostný pás testovala spoločnosť  TÜV Rheiland-KTI Kft (technický a skúšobný ústav). Na základe preskúmania bezpečnosti a funkčnosti  bola schválená a získala povolenie spoločnosťou TÜV (ako jediný v Európe!).
      Neobsahuje gumené časti, vďaka čomu pevne drží a nepovolí ani pri prudkom náraze. Elimináciou gumených častí sa dosiahla dlhá životnosť produktu. Je dôležité, že pomocou upínacieho mechanizmu nastavíte dĺžku pásu na potrebnú veľkosť . Všetky spony a doplnky sú testované, ako aj technické vyhotovenie a použité materiály spĺňajú najprísnejšie predpisy.
      Je použiteľné vo vozidlách s ISOFIX systémom aj vo vozidlách bez ISOFIX systému
      EŠTE VÄČŠIE POHODLIE        
      Väčšie pohodlie ,,väčšiu bezpečnosť“ Vám poskytne nastaviteľná veľkosť. 
      Ďalšie použitie a nastavenie je omnoho jednoduchšie a rýchlejšie, už v priebehu niekoľkých sekúnd. Scamp tehotenský bezpečnostný pás sa nemusí zo sedadla auta odstraňovať ani v prípade , že auto riadi iná osoba. 
      Scamp tehotenský bezpečnostný pás je zhotovený z priedušného materiálu nazvaného AIRNET – pre maximálny komfort.
      ŽIVOTNOSŤ PRODUKTU       
      Kontrolu kvality a bezpečnosti  tehotenského bezpečnostného pásu vykonávala ÉMI-TÜV SÜD Kft. Počas skúšok a testov spĺňal všetky požiadavky a podmienky na vydanie povolenia. SCAMP tehotenský pás dostal TÜV SÜD certifikát.
      DIZAJN       
      Okrem kvality a bezpečnosti kladieme veľký dôraz  na dizajn produktu, aby  ladil s interiérom a exteriérom vozidla. Výberom farebnej kombinácie produktu zodpovedajúcej farbe vozidla sa takmer stáva jeho súčasťou. Dôležité je , aby ani oteckovia nechceli tehotenský bezpečnostný pás odstraňovať z auta, len preto, že dostatočne neladí s vozidlom, alebo ho pokladajú za príliš ženský doplnok. Dôležité je, aby táto tehotenská bezpečnostná pomôcka zostala krásna po dlhú dobu. Tehotenský bezpečnostný pás sme testovali aj my počas celého roka, ani pri dlhom použití sa nekrčil, nevznikli na ňom žmolky a zostal v krásnom stave ako nový.
      SCAMP bezpečnostný tehotenský pás bol vyvinutý špeciálne pre ochranu tehotných mamičiek a ich ešte nenarodených detí. Žiaľ nehody sa stávajú, urobte preto všetko, aby bolo Vaše dieťatko aj Vy v čo najväčšom bezpečí!
         „Technické inovácie Scamp tehotenského bezpečnostného pásu sú chránené medzinárodným patentom.“ 

       

       






    Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie